Welkom in mijn piepkleine webshopje. 

 

Wat ik hier aanbied is met alle zorgvuldigheid uitgekozen voor jouw hond. In de afgelopen jaren heb ik door alle huisdieren in de Hoeksche Waard zoveel snacks voorbij zien komen, dat ik toch altijd weer uitkwam op een aantal snacks als favoriet. Je kent het misschien wel, je wilt waar voor je geld en je hond moet er het liefst zolang mogelijk van genieten. Met die gedachte ben ik opzoek gegaan naar kwaliteit producten en kwam uit op deze top 3.

 

1. Bullepees 15cm.  
Deze snack wordt door alle honden als ware delicatesse ervaren. Ze moeten flink kauwen voordat het zacht en afbreekbaar wordt. De gemiddelde hond is hier zeker 1 uur mee bezig.          
2. Runderlong trainers.     
Deze kleine stukjes runderlong zijn vrij van geur en kruimels, ideaal in je jaszak! Deze snacks hebben ook een ontzettend hoge acceptatie en als ze de snack opeten klinkt het zo lekker knapperig. De runderlong trainers zijn heel laag in Kcal.
3. Runderluchtpijp 10-12cm
Deze runderluchtpijpen worden ook door alle honden geaccepteerd. Grote honden zullen er sneller doorheen zijn dan kleintjes, maar alle honden hebben hier minimaal 15 minuten kauw plezier van. Deze snacks zijn lekker vettig en vol met kraakbeen, een welverdiende 3e plek!

 

Alle snacks zijn 100% gedroogd vlees en graan vrij.

 

Verzoekje? Mocht je zelf voorkeur hebben voor andere snacks, laat mij dit weten via 0650487714. Ik heb toegang tot alle hondensnacks die er maar bestaan en kan dus ook voor jou inkopen. Wil je groot verpakkingen zoals 1kg of 5kg? Stuur mij dan ook even een Whatsappje. 

 

Als je ze besteld krijg je ze in een mooie bruine hersluitbare zak thuis geleverd via PostNL, ik kom ze brengen of je komt ze halen.