Katten trimmen

Professionele Kattentrimmer

Ben je op zoek naar professionele kattentrimdiensten in de Hoeksche Waard en daarbuiten? Zoek niet verder! Emma is speciaal opgeleid voor alle soorten kattenvachten en we komen bij jou thuis. Ons doel is niet alleen om je kat te verzorgen, maar ook om jou de juiste adviezen te geven, zodat je zelf goed voor je geliefde viervoeter kunt zorgen. Lees hieronder welke behandeling geschikt is voor jouw kat, of deze nu lang- of kortharig is.

 

Trimbehandeling voor kortharige katten:

Kortharige katten lijken misschien minder onderhoud nodig te hebben, maar in het voor- en najaar kunnen ze wel wat extra aandacht gebruiken. Heb je het hele jaar door veel haar verlies? Dan heb je in het voor- en najaar wat haren gemist met de vachtverzorging. Vooral oudere katten, katten met overgewicht of medische aandoeningen hebben vaak extra hulp nodig bij het verzorgen van hun vacht. We kunnen helpen door de vacht te kammen, uit te dunnen en te zorgen dat je kat klaar is voor het seizoen. Dit is meestal slechts twee keer per jaar nodig.

 

Trimbehandeling voor langharige katten:

Langharige katten hebben vaak meer ondervacht en vereisen meer intensieve verzorging. Als de ondervacht niet regelmatig wordt uitgekamd, kan deze in elkaar draaien en klitten vormen. Dit kan ongemak veroorzaken voor je kat en belemmert zijn bewegingsvrijheid. We kunnen helpen door de vacht uit te dunnen, te plukken of in sommige gevallen te scheren. Dit moet meestal 3 tot 4 keer per jaar gebeuren om de vacht schoon en klitvrij te houden.

 

Voordelen van vachtverzorging aan huis:

- Je kat hoeft de deur niet uit.

- Je kat ervaart veel minder stress.

- Geen gedoe met het reismandje naar een trimsalon.

- Persoonlijk contact met de Huisdierverzorger.

- Je ontvangt passend advies en kunt meekijken.

 

Wat omvat een behandeling?

Onze behandeling omvat onder andere nagels knippen, oren en ogen controleren en schoonmaken indien nodig, gebitscontrole, algehele vachtcontrole, verwijderen van losse haren en klitten, behandeling van de vacht met droogshampoo of speciale spray en advies over materialen, vachtverzorging en soms gewicht.

 

 

Op zoek naar de juiste materialen voor je kat? Stuur ons een bericht, en we geven je graag advies over wat het beste is voor de vacht van jouw kat.

 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere tevreden klanten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina voor recensies en foto's. Bij vragen of om een afspraak te maken, zijn we slechts een berichtje verwijderd. Je kat verdient de beste verzorging, en we staan klaar om daarvoor te zorgen! 🐱🏡✂️ 

 

Vacht Kortharig Langharig
Uitdunnen, kammen en plukken €57,00 €57,00
Scheren of gedeeltelijk scheren +€10,00 +€10,00
Konijn trimmen €37,50 €37,50
Sanitaire trim €27,00 €27,00
Kitten wenbehandeling €25,00 €25,00
Alle prijzen zijn exclusief voorrijkosten.

Afspraak maken kan via Whatsapp op 0650487714 of via het contact formulier.

 

Lees altijd de algehele algemene voorwaarden die zijn bij elke afspraak met de Huisdierverzorger van toepassing.