Laten we het hebben over Emma, de oprichter van Huisdierverzorger, wiens liefde voor dieren haar pad naar ondernemerschap heeft bepaald.

 

In 2013 behaalde Emma haar diploma MBO4 dierverzorging, waarbij ze waardevolle ervaring opdeed in verschillende facetten van het vak, variërend van trimsalonwerk tot dierenambulances, dierentuinen en dierenwinkels. Haar passie voor dieren was duidelijk, maar ze dacht na over haar volgende stap.

 

Niet in staat om de roep van de dieren te weerstaan, besloot Emma toch verder te gaan dan haar oorspronkelijke opleiding. Ze volgde een HBO-opleiding in biologie en medische laboratoriumonderzoek. Maar het bleek dat haar hart simpelweg te veel van dieren hield om ergens anders naartoe te gaan. Ze heeft hierna gezocht waar ze zich thuis voelde in de dierenbranche wereld. Ze werkte bij diverse kinderboerderijen, opleiding tot hondeninstructeur afgerond, horeca en uiteindelijk bij de dierenbescherming Schiedam. Dit was niet wat ze wilde en dacht verder.

 

Dus, met vastberadenheid en een diepe liefde voor onze harige, gevederde en geschubde vrienden, ging Emma naar de Kamer van Koophandel (KVK). En zo werd Huisdierverzorger geboren, een toegewijd bedrijf dat de zorg en liefde voor huisdieren op de eerste plaats zet. 

 

Van dierverzorging tot trainingen en alles daartussen in, heeft Emma de afgelopen 10 jaar hard gewerkt om het beste te bieden voor jouw geliefde metgezellen. Maar ze zit niet stil, haar reis gaat verder, en we blijven streven naar het bieden van de best mogelijke zorg en diensten.

 

Dus kom en ontdek wat ze heeft geleerd en bereikt op de website.

 

 

Kattenoppas, huisdieroppas, hondenuitlaatservice