Zorg pakketten All-in-One!

 

De jaarlijkse dierenartscontrole is belangrijk, maar wat gebeurt er tussen die bezoeken in? Verzorging die je niet altijd kunt zien, kan van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Denk aan de oren, het gebit en de nagels.

Daarom bieden we professionele verzorgingsservices voor die tussenliggende periodes. We zorgen ervoor dat de oren schoon zijn, het gebit gezond is, de vacht en huid gecontroleerd is en de nagels netjes geknipt zijn.

 

Laat je huisdier niet onnodig lijden - kies voor regelmatige verzorging tussen de dierenartsbezoeken door. We houden je huisdier gelukkig en gezond, zowel binnen als buiten de spreekkamer. Ontdek nu onze verzorgingsservices en geef je huisdier de aandacht die ze verdienen, het hele jaar door!"

 

Verwen je huisdier met onze All-in-One Zorgpakketten - Alles wat je huisdier nodig heeft, onder één dak! Bij Huisdierverzorger hebben we met liefde en zorg de perfecte bundel samengesteld om je huisdier te laten stralen. Onze Zorgpakketten omvatten het knippen van nagels, het schoonmaken van ogen en oren, gebitscontrole en zelfs een korting op een verkwikkende trimbeurt. Jouw huisdier verdient het allerbeste, en wij zorgen ervoor dat je huisdier er op zijn best uitziet en zich op zijn best voelt.

 

Waarom stressen over afzonderlijke afspraken als je alles in één pakket kunt krijgen? Ontdek nu onze Zorgpakketten en geniet van ultiem gemak en besparingen terwijl je huisdier de complete verwennerij krijgt die ze verdienen. Omdat een blije en gezonde huisgenoot ons doel is!

Lees altijd de algehele algemene voorwaarden die zijn bij elke afspraak met de Huisdierverzorger van toepassing. Prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten.